Nu ska jag sova!

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. Ska till flottsbro, och sen stallet. Så jag måste ju orka med det ? ;) Men jag bloggar i morgon! vi hörs!


Tumme upp!

Till det hära täcket. Det ska jag köpa så fort jag får pengar igen. Så jävla snyggt dör nästan. Kanske borde berätta oxå att min och jos färg är brunt. Därför kommer jag köpa ganska mycket brunt till honom!


Dagens ridpass!

jag red då dressyre lektion i dag. Övade på att få honom i lite mera rakare form som att han har ganska lätt för sig att "förböja" sig. Så det gjorde jag och då gick han jätte fint. Övade på det mest i galoppen eftersom att min häst behöver röra lite på sig. Han är inte den mest vältränade hästen.. Han är ju då lite tjock... men det ska vi arbeta bort! Sen övade vi oxå lite på att få lägre form så han ska arbeta lite mera med ryggen. Då gick han fint ibland.. Men inte alltid. Men jag är stolt över honom iallafall! :) Red kanske i ca 45 minuter! Efter det var han lagom svettig så klädde på honom täcket sen fick han gå ut. Är jätte nöjd över det hära ridpasset. Bästa på länge faktist OM jag får säga det själv hahaha!



Skulle vela komma såhära långt. Men det kommer inte precis hända på jos, men det finns ju en framtid?




Min älskling! ♥

Och nu såg jag att Maria gjorde ett litet inlägg om sig själv. Vilken bööög :)


Maria är bäst.

Älskar henne mest av allt på denna jord. hon är fett syngg oxå ! grrr ! mjaaoo, blir kåt på henne ! ♥


Hästblogg! :)

Aa nu gör jag precis som allt annat hästfolk och skaffar en blogg! Lite kul sådära. Kanske ska berätta om mig,? eller min häst? Som att min blogg mest ska handla om min häst så berättar jag om honom först. Han är en welch ponny, C! fux och aaa ubergullig. Han är 20 år, aaa ganska gammal dåra , men haft honom hela livet. Så skulle aldrig kunna välja bort honom! Han är cool, han kan dricka ur sugrör och aaaa han har ätit Mcdondals en gång i tiden så han är lite små mänsklig. Mina syskon hade honom innan mig , och dom tävlade mycket. Han är en duktig ponni. Han och jag gillar mest dressyr det är det vi kör på!
Och aa nu lite om mig, jag bor i Huddinge, och jag är 95a, går i nian. Och mitt nästa "mål?" är att gå berga. Vill bli vetrinär. För jag vill att typ alla hästar ska ha det bra? Yes. Jag har min häst i huddinge i en liten gård(?) eller stall som heter lövsta gård. Och juste jag heter Daniella Blomstrand. Hoppas ni stannar och följer min blogg. Kommer snart något inlägg om mitt ridpass eller något? aaa TJA



Här har vi då snyggingen! :):):)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0