Jos Var Namnet

Hejsan! Man kan säga att den hära veckan har jag inte följt min veckoplanering precis? Men aja det funkar. Han har iallafall gått hårt varenda dag. Man ser faktist lite skullnad på magen! ;) Han bli inte kallad tjock länge iallafall! Men aja jag gick ifrån skolan, jag mådde skit. Men nu när jag kom till stallet och har fått i mig lite ordenklig mat (Nudlar) Så känns det bättre. Jag tror jag ska byta om nu och sen gå ut till min bebi. Eller jag ska mocka först seeeen ska jag rida. Undra vart? Kanske på volten. Men det är ganska tråkigt att bara rida på volten. Så jag tror jag uppvärmer lite fram och tillbaka på vägen! Men aja nu ska jag köra igång! Ha det sååå bra så bloggar jag mera ikväll om ridpasset tror jag! :)





Ingen är som du, för du är perfekt! :)

Tumme upp!

Förlåt för en dålig uppdatering. Men aja här kommer iallafall en tumme upp




Allt det hära ska jag köpa för nästa månadspeng. Skritt täcket vet jag inte ifall jag vill ha längre. För min kompis har köpt det och jag vill lixom inte härma henne ? Och + att svans grejen var typ vit irl. Så asså nejtack! :)


Mera uppdatering! :)

Hejsan, vill bara säga att jag tror att uppdateringen kommer kanske bli som vanligt. Om inte bättre. Men i dag fick jag iallafall rida min systers häst lite.. Det gick ganska bra. Han känns bättre än när hag red honom senast iallafall. Här är en bild på honom. Nu ska jag sova. Men jag bloggar i morgon på dagen eller kvällen. Puss


Vecko planering!

Måndag: På morgonen innan skolan ska jag longera honom! (bantar honom, han ska bli smal, han måste röra på sig) Sen på kvällen blir det ut på ängen och springa i jupa snön!

Tisdag: Dressyrlektion i ca 1 timme på volten.

Onsdag: Rida på volten ett tag , ca 1 och en halv timme? Kondition och dressyr, hålla honom lågställd och att han ska gå frammåt!

Torsdag: Rida ut, men jobba honom mycket och att han ska gå frammåt. Ha honom lågställt.

Fredag: Först rida ut i ca 30 min, sen rida på volten i ca 45 min.

Lördag: Låta honom springa på volten i ca 30 min, efter det rida ut och sen på volten, dressyr i kanske 30 min? Sen på kvällen kanske longera honom eller bara låta honom vila.. Beror på hur hårt han gick dressyren.

Söndag: Han går barnridning i 2 timmar, då blir han uppvärmd och perfekt ;) Så då tror jag att jag ska köra lite markarbete med honom så att han får lyfta lite på bena extra mycket! :)




Alla dagar!

Hejsan, aa ni vet ju vart jag är? i stallet ofc. Den hära helgen har vart rolig. Den började redan på Fredag morgon som att jag inte kunde ta mig till skolan tack vare sl <3. Men aja nu går ju bussarna som dom ska iallafall så ska inte klaga. Jag slapp iallafall skolan! :) I Fredags vart det ett ute pass på ängen. Han vart svettig och aaa han jobbade på bra! Sen i går var vi ute och red tidigt på morgonen på en väg som beter brandvägen, så aa man såg kungens kurva dära. Det tog ca 2 timmar och aa Jos jobbade på bra där med. :) Sen på kvällen vart det ett hopp pass barbacka. Bara för kul skull. Asså som sagt jag gillar inte att hoppa.. Känns lixom onödigt på något sätt. Diss på den dåååra. typ? Men aa nu är det en ny dag, och jag har ridit min häst, det vart ett vanligt dressyrpass på volten, volter , halter serpentinger osv! Och nu sitter jag ensam hära i huset. Min häst står i uteboxarna och äter. Nu ska jag blogga en gång till om veckans planer för jos!!!



Drömm ponny :)


Därför ska jag bo i stallet.

tillbaka nu. Ska berätta varför jag ska bo i stallet! Min mamma och pappa ska åka till indien i morgon. Så dom behöver någon som kan ta hand om stallet och som vill hjälpa till! Då stället jag och min syster upp + lillis! Fan vad kul vi ska ha det! Lixom ta hand om stallet, för oss själva! Kul som faaaaan. Men aja nu ska jag packa lite till sen fixa mig lite, sen blogga sen åker jag nog mot stallet. Men ha det så bra. Bloggar ett inlägg som sagt innan jag ¨åker. Sen ska jag försöka blogga på något sätt. Och om inte.. Lovar jag er flera bilder när jag kommer hem om två veckor! Juste jag ska hårdträna min häst nu! Två pass varenda dag jag kan! Men aja puss på er.


Duschen

Hejsan, gjorde ju nationella i dag. Hoppas att det går bra asså! Men aja , efter det gick jag hem. Och nu sitter jag hära. Ska snart hoppa i duschem och fräscha till mig. Sen flyttar jag nog till stallet i dag. Mera information om det senare. För nu blir det duschen. Puss


Skola nu!

Hejsan, nationella i dag! Asså illa , kommer inte hinna med lunchen så kommer typ inte palla hela dagen? I värsta fal får jag väl gå hem och äta men då missar jag skolan! Men aja nu ska jag börja fixa iording för att kunna gå. Men ha det bra jag bloggar ikväll. Hoppas på lite bilder oxå! pussis! :)


Godnatt!

Sova nu! Ska upp halv 6 i morgon för att hinna fixa mig och sen plugga. Asså fyfan.. puss


Dagens ridpass!

Började med att jag red ut med Emma, Elin, My och Maria! :) Trevligt. Var ute i ca en halvtimme kanske? Både trav och skritt. Jobbade honom så mycket jag kunde! Sen efter den lilla rundan red jag på volten och övade på samma sak som jag gjorde igår. Halter och att hålla honom i form hela tiden! Om jag får säga det själv så var han faktist sjukt mjuk och fin! Fick mycket beröm av My och det är jag så jävla tacksam för! Så jag älskade verkligen min häst i dag. Efter det var ju det varnliga.. Mata honom , stretcha (stavning?) honom, smörja on med lotion på hans ben, sen på med täcket och ut i hagen. Sen kom Marias pappa och hämtade oss runt 08:30 kanske? Så nu sitter jag hära. Ska just börja plugga lite på nationella! Har skriftliga föhöret i morgon. Och min lärare säger att jag är smartare än vad jag tror. Så det är bara att satsa antar jag. Så nu ska jag plugga! Kanske tills kl 10. Sen blir det sova. Men jag bloggar mera i morgon. Det har vart så mycket i dag. Är helt slut! :(

Såhär såg då min häst ut idag! :)


Shopping!

Hejsan, idag efter skolan blev det direkt hööks! Shoppade 2 benlindor. Vita och bruna. Men dom vita var för stora så dom fick min syster av mig! Måste köpa nogra andra vita! Riktigt snyggt! Sen köpte jag en repgrimma (a) Och en vanlig grimma och paddar! Så jag är nöjd.

Bilder på allt!



Skola nu. Puss!

Nu blir det skola. Mera bloggning ikväll! Puss!


Det Hära Ska Bli Mitt!

Klicka för att stänga fönstret

Sexy! :)


Måste ha!

Hejsan. Idag ska jag först till skolan.. SEN HÖÖKS :D Får se hur mycket pengar mamma lägger in på mitt kort. Men det ska iallafall räcka till en repgrimma och grimskaft, Och paddar och benlindor! Men om mamma lägger in mera pengar kommer jag sääääkert köpa ett skritt-täcke oxå!



Sovdags!

Nu ska jag sova. Puss bloggar i morgon!


Tumme ner!

Till det hära schabraket. Asså för det första ser det för "fake" ut, Det ser lixom inte äkta ut. Inte för att schabrak brukar vara äkta? Inte vet jag. Men asså det ser verkligen konstigt ut på något sett. Isånafall till små ponnys som lixom ser söta ut. Med ingeting för jos iallafall. Skulle bara se sjukt mystiskt ut!


Tumme upp!

Till lidor! Asså visst det är snyggt! Men det är det minsta det är, det är jätte bra för deras ben! Så det är självklart tumme upp på den!


Sååå jävla fint!

Boots | Eskadon boots

Japp. Jag älskar dom hära. Lite anorlunda. Med det gillar vi mycket!


Dagens ridpass!

Hejsan! Idag i skolan var det nationella! Aja pallar inte ens snacka om det! KATASTROOOOF! Men iallafall. Dagen rullade på efter det! Åkte till stallet, åt nudlar först med lillis, sen kom alexandra ginger. Och vi tre bestämde oss för att rida iväg och galoppera på ängen! Så vi gick ner och fixade hästarna. Då kommer Malin, och hon har köpt en lotion till min hästs ben! TacK :) Så då vart jag lycklig! Sen red vi iväg , Jos ville inte jobba mycket på ängen men lite fart hade han iallafall! Sen efter att ha ridit dära i ca 15 min? Så red vi tillbaka till stallet och fortrasse på volten. Asså först red jag typ inte? Jag satt bara dära. Och sen kom jag på ba: HAN MÅSTE BLI SMAL! Så jag tog och jobbade honom sjukt mycket! Från galopp till halt,från halt till galopp till trav osv. Det gjorde honom jätte mjuk och sånt! Vart jätte nöjd över honom. Gissa om jag längtar tills morgondagen!? Då tror jag att jag ska köra på samma övning och aaa helt enkelt få honom i fin form! Fast då kanske jag kan rida honom lite längre. Vafan han behöver det! Men nu på vintern är det viktigt att linda hästarnas ben! Man vill inte att hästarna ska stuka dom! Tips ifrån Malin faktist! :):) 

Men här har ni två bilder från dagen.. Haha han var lite svettig! :D



Min sötnos!


Man ska igenkligen inte lita på någon..

Man ska inte lita på någon, men jag chansar. Testar. Hoppas bara att det inte blir sämre. Jag hoppas jag kan lita på dig!

Godnatt bloggen!


Dagens ridpass!

Hejsan. Idag red jag balderina som jag sa igår att jag skulle göra! Hon har blivit sjukt fin nu på senaste tiden. Gillar verkligen att rida henne. Superfin! Men såklart gillar jag jos mera. Han är min ponni! :) Men jag gillar balderina med. Hon är häst, och aaa lite mera anorlunda! :) Men det var iallafall dagens ridpass. Kommer nog ett inlägg snart igen!




Aaa balderina är cool! :)


utan dig så är jag inte hel.

Hejsan. Nu blir det typ skola. Sov många timmar i natt! Fett najs! ;) Men nu ska jag börja fixa iordning allt sen gå till skolan. Och efter det stallet! HEJDÅ :)


Jag är nog världens bästa dotter!

Idag har jag typ städat hela huset, och mitt rum. Jag är helt enkelt awesome? hellyeah! Men aja i morgon blir det iallafall skola (suck) Sen stallet! :D Tror jag skulle rida samma häst som jag red i dag. Jag och My kanske skulle byta! MYS :) Här är en bild på den hästen iallafall ! :)


Bajs...

Nu ska jag ta tag i städningen. Tjadå.

Ingen ridning på Söndagar!

Hejsan. Idag var jag i stallet runt 9. Jag red inte för att nu ska min häst börja gå ponny ridning på Söndagar. Det dissar vi för jag gillar inte det.. Men jag hjälpte iallafall dom som skulle rida. Och aaa man kan säga att min häst vart lite favorit? ;) hahah fett gulligt ju. Men lessen han är bara min. (a) Han typ somnade på volten? :) Men kul iallafall. Fick rida en fett rolig häst i dag oxå! Balderina! asså seriöst jag gillar henne mycket! Så sjukt kul att rida henne! Hon har blivit SÅÅÅHÄR mycket fin! :) Och aaa nu har jag fått reda på att på Fredag ska mamma och pappa åka till indien. Så jag och min syster ska bo i stallet och ta hand om allt. Och jaaa det kommer gå awesome.. Bara att det spökar dära! Men vi överlever! Och juste har tjatat till mig lite saker av mamma. Det dära täcket och grimman! asså lycklig! :) Aja nu ska jag ta tag i mitt rum och städa det! Ser ut som det inte ska göra! Men här kommer några söta bilder på min ponny! :)



Snyggt!

Skrittäcke i leopard

I morgon ska jag "klicka" hem det hära täcket! Lite anorlunda sådära. Men det gillar vi :)


Ska ha!

Fan vad jag måste ha det hära till lektionerna som är på torsdagar! Man måste ha en repgrimma och den hära var ju skit cool! :)

Helt Regnbågs Repgrimma & Westernrope Helt Regnbågs Repgrimma & Westernrope

If you love me, prove it!

Du säger att du älskar mig. Men du har aldrig bevisat det. Du skiter i mig.. slyna


-

Hej på er! nu är jag tillbaka. Ridpasset i går vart bara skritt. pga att maria skulle leda sin häst och hon pallade inte springa.. Och sen sov jag ju i stallet. Är irriterad som fan över att jag inte kunde sova för att alla var så jävla högljuda! Så jag har dygnat i natt, och nej det är inte kul, eller coolt. Bara jobbigt. Så aa som att jag dygnade gick jag upp till stallet tidigt och fodrade och mockade. Sen fixade jag och My ordning våra hästar och red ut. Jos vart lagom svettig och jag jobbade honom mest i låg form! Och efter det åkte jag på en gång hem! Och nu sitter jag hära. Är irriterad på en person..  orkar inte med den skiten så jag ska sova istället. Förvänta er inte svar om ni smsar mig.


Skola nu!

Nu ska jag börja gå mot skolan. Men vi hörs i morgon!


Tumme upp!

Det härea tränset. Det ska jag ha, det kostar 399:- Så den 27 februari är det mitt! :)


Tumme ner!

Till bloggare som använder samma bilder i flera inlägg! Asså nej.. Det blir inte kul att läsa då!


Är förkyld!

Vaknade för ett tag sen och har just duschat. Jag är jätte förkyld men det är inget som hindrar mig? hehe. I skolan har jag bara 4 lektioner. Sen ska jag till min syster och städa hos henne så jag kan fixa fram lite pengar! Sen vidare mot stallet och där ska jag sova med ganska många ifrån stallet! Mysigt. Så det kommer kanske ett inlägg till nu på morgonen. Annars så bloggar jag på Lördag när jag kommer hem. Och då har jag hoppat lektion! :)



En bild ifrån en hopplektion tidigare i vinter!


Tumme upp!

Till repgrimma. Nu har jag insett att det är ganska snyggt faktist! Ska nog ta och skaffa en brun faktist! Så tumme upp till den!


Svar på en fråga!

Hejhej kom just hem ifrån stallet! Tänkte berätta lite om min dag! Var ju i skolan.. som alla brukar vara? :) Juste det var någon som undrar hur gammal jag är, jag är 15 år. Aldså född 1995. :) Men aja tillbaka till "världen". Jag åkte till stallet efter skolan. Åt lite nudlar och sen gick jag ut till min häst. Borstade honom lite och gav honom mat! Sen så skulle jag gå på någon lektion. Asså glömt vad det heter! horse någonting! Men aaa att hästen typ ska lyda en och sånt! Det gick bättre åt slutet. Men det såg ganska våldsamt ut men det är definitfit värt att gå på dom lektionerna. Så att min häst för använda hjärnan lite! Är jätte nöjd över att min häst fattade lite! :) Och jag vill oxå kunna lära honom något. Vill inte att bara mina syskon ska ha gjort honom till hästen han är. Jag vill vara delaktig! :)

Såhär såg han ut i dag!


Mår lite dåligt..

Godmorgon. Har duschat och nu sitter jag hära. Orkar inte göra någonting. Känner mig ganska dålig. Typ ont lite överallt. Kanske början på feber? Hoppas inte det. Idag är det som vanligt skolan, och efter det stallet! Så ser min dag ut. Nu ska jag fixa till mig lite sen gå till skolan. Men ha en bra dag så bloggar jag när jag kommer hem ifrån stallet!



Nu skulle jag vela ha den hära grimman. För han har blått täcke! Men dom finns inte att köpa längre! -.-


Nu ska jag sova!

Men jag bloggar i morgon. Här kommer två bilder ifrån idag på min älsklingsponni! :)


Älskade stall! ♥♥♥♥


Tumme upp!

Bruna saker till min häst! Själv tycker jag att han passar bäst i det. Just därför jag köper det till honom! Så sjukt snyggt! Älskar bruna saker!



Asså vill bara ha!


Dagen!

Hejsan. Idag kom jag till stallet tidigt! Så jag satt uppe i huset en hel del. Sen gick jag ner och snyggade till min häst lite med lillis. Madde kollade på :) Lillis klippte hovskägget på min häst och jag ryckte manen! Lagom nöjd! :) Efter det gick jag upp och åt. Sen ner till stallet igen och red. Vart ett lungt ridpass i dag som att det är så halt! Men det vart iallafall skritt och trav på volten. Först hade jag honom i ganska lagom hog form och jobbade på öppna , slutna och gjorde volter efter varenda öppna och slutna. Gick faktist bra. Han vart lite lagom svettig! inget överdrivet! Och juste jag använde hans nya skritt-täcke idag! Det var sjukt fint. Jätte nöjd med det.

Såhär såg han ut i dag då! :)


Godmorgon!

Godmorgon! Inatt som jag inte bra alls, så jag kommer säkert gå runt och vara trött hela dagen! Tänkte hoppa över skolan för jag har lite ont i halsen. Men då får jag inte åka till stallet så det var ganska ovärt! Så jag ska strax till skolan och efter det blir det stallet på dirren! Idag blir det nog ett hårt dressyr/mycket ökningar. Han måste ju som sagt röra sig lite mera. Han måste vara vältränad! :) Men aja nu ska jag gå till skolan! Men ni får ha det så bra så bloggar jag när jag kommer hem ifrån stallet!



Har var min häst väl borstad... men asså kolla kastrullfrillan? och det tyckte jag var snyggt på den tiden ...


Nu ska jag sova!

Men ni får ha det så bra! Bloggar mera i morgon. Kanske på morgonen. Annars på kvällen efter jag vart hos jos!



Världens finaste! :) ♥


Det hära ska jag ha!

Det hära ska jag ha. Det kostar endast 189 på hööks! Och det är ju i brun färg. Så lixom varför inte? Ska köpa det så fort jag kan ! ;)


Snart är det dags att välja!



Nu tror jag att jag ska sätta mig och välja gymnasium! Jag läste i en blogg att man ska välja en skola som man har intresse för. Att man inte ska tänka vad man ska bli. Och mitt intresse är just hästar. Så jag får chansa på det. Och försöka bli vetrinär! Man lever bara en gång så varför inte försöka bli den man vill bli? :)


Dagens ridpass!

Red inte honom så hårt i dag! För han har gått så hårt den hära veckan/månaden? Kommer inte ihåg när han senast vilade! Så antog att det var dags nu! Jag red iallafall ut med alex, hennes kompis, lillis och lina tömkörde sin häst! Jag tycker att han gick ganska fint mot slutet då jag började jobba honom. Innan så lät jag honom gå på långa tyglar. Han vart lagom svettig. Vi travade lite och jag travade honom i låg form! Nöjd över ridpasset i dag även fast det inte var någon speciellt!.

Juste jag var på flotsbro i dag.. Inget speciellt precis. Men lixom bara så ni vet haha!



Vill att det ska bli sommar, så man slipper hans tjocka päls!


Tumme ner!

Mäniskor som tävlar! Nu menar jag inte åker bort och tävlar och vinner eller förlorar! Men om man tränar och jämnför sig med den andra personen. Att den är mycket bättre eller lite dåligare. Eller om det är mycket bättre och lixom blir "mallig" för det. Asså nej, tumme ner på den. För det är något jag verkligen inte gillar! Ridning är en tävling mot sig själv. Inte alla andra!


Tumme upp!

Att dom har fått in det hära tränset i mörkbrunt! Förut fans det bara i ljusbrunt och svart. Och jos måste ju ha mörkbrunt? Och nu har det kommit så det ska jag köpa så fort jag har pengar! ;)


RSS 2.0